Слушай:

128 kbps

Current track

Title

Artist

Background

Jennifer Lopez е новото лице на модната марка Guess.

Written by on 29.11.2017

Jennifer Lopez е новото рекламно лице на Guess Jeans и 48 годишната звезда започва да пише история в колекцията на компанията за сезон пролет 2018.

Тя е най-възрастната дама, рекламирала фирмата в историята й. В черно-бялата снимка, направена от Татяна Герусова, звездата показва фините си крака в бронзов тен, облечена в къси шорти и бяла блуза. Кой да си представи, че мъжките дрехи могат да изглеждат толкова секси?

„Когато Paul Marciano ми се обади да ме помоли да стана новото момиче на Guess, бях развълнувана да стана част от екипа на тази марка-икона, обичана от мен още като бях тийнейджърка. Огромен комплимент е да бъдеш избран да преставляваш фирма Guess за пролетната им кампания за 2018.“

Припомняме, че предишни момичета рекламни лица на Guess са били Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Anna Nicole Smith, Gigi Hadid, Adriana Lima и Priyanka Chopra.

Marciano обясни защо е избрал точно Jennifer Lopez за тази кампания. “Jennifer Lopez е момиче мечта, тя е страхотен изпълнител, артист, икона, секси. Нейното влияние в музиката и шоубизнеса ежедневно нараства и именно това е и мотото на кампанията, че с опита и възрастта жените стават все по-красиви и талантливи.“


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *