Слушай:

128 kbps

Current track

Title

Artist

Background

#ItalianJob тръгва по Millenium

Written by on 18.05.2019

Драги, слушатели горди сме, да Ви съобщим, че от 18.05.2019г. всяка събота от 20:00ч. ще можете да се наслаждавате на предаването на един от най-нашумелите DJ в източна Европа,  а именно Fabrizio Parisi.
#ItalianJob

Кой е той?

Fabrizio Parisi

Fabrizio Parisi с предаване

Fabrizio Parisi е сред най-популярните италиански диджеи и продуценти в Източна Европа и Близкия изток.Той е собственик на лейбъла „Fa & MiMusic“ и съсобственик на „Hybrid Sound Records“.
В края на 2017 създава(заедно с MiYan и Белонога) Хита Sunbeams,една от най-ротираните песни в клубове по целия свят – Ибиза, Египет, Гърция,Ливан,Италия, България,Турция… За по-малко от 30 дни „Sunbeams“ достига 2ро място в Top 100 Shazam България и заема челните места във всички Радио и Телевизионни класаций.
Sunbeams остава в Top 10 на България в продължение на 49 седмици(11 от които на 1 място и 36 седмици в Топ 5) и достига 38мо място в European Official Top 100 Chart.
Излизането на „Aurora“ е на 14.09.2018 г. и дава началото на новия лейбъл Hybrid Sound Records, създаден с WahTony.
За 15 дни Aurora достига Топ 10 в класациите,високите позиции в Shazam Top 100 BG и присъства в плейлистите на световно известния тв канал MTV Dance.
Песента „Tell Me Right“,отново дело на проекта „Fabrizio Parisi & WahTony“с гласа на Ева Пармакова,излиза на 22 март 2019 и е в Топ10 на безброй чартове.
„Tell Me Right“ е издадена и в Гърция,Румъния,Турция,Полша,Израел…
Роден е в Базел, Швейцария, в семейството на известния италиански музикален мениджър. Петгодишният Фабрицио бил поканен да вземе участие в Хор Антониано (най-популярният и най-голям детски хор в Италия), но семейството решава да не го изпраща в Болоня. На шест години започва да свири на пиано.На 10 години, съветван от известния пианист и диригент Фаусто Ди Чезаре, Фабрицио влиза в Държавната музикална гимназия „В. Стоянов“ Русе, България.13-годишният Фабрицио участва в Международен конкурс за пиано в Сенигалия, Италия.Няколко години по-късно започва да свири на барабани, основният му инструмент напоследък.На 14-годишна възраст композира с първата си рок банда музиката за театрално шоу и вече има много изпълнения като клавирист и барабанист…още инфо на www.fabrizioparisi.com

Последвай Fabrizio Parisi в социалните мрежи: Facebook , Instagram

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *