След „Sunbeams“ Белонога работи по втората си песен

Написано отна 23.03.2018

Певицата Гергана Димитрова – Белонога и независимият продуцент Красимира Дамянова се събират отново. След хита им „Sunbeams“, те ще работят по втория им съвместен проект „The Way“, който застава зад каузата – “Да спрем войната на пътя”.

Музиката в „The Way“ е съчетание на мистични фолклорни мотиви с вълшебен бийт и е по-кратката версия на „Пътят на Стойна“. Видеоклипът на „The Way“ ще разказва историята на излязла от пътя кола, в която ще има и дете.

Той цели да накара зрителите да се замислят за всички невинни жертви на пътя и най-вече за най-малките засегнати – децата. Кадрите ще са красиво и деликатно поднесени без да се преминава етическата граница. Така посланието на клипа лесно ще стига до всички без да предизвиква отрицателни емоции или подобни негативни състояния.

Музиката на този пореден шедьовър на българския фолклор е авторска, на Белонога. Тя е поднесена различно и със съвременен бийт – EthnoCinematic. Идеята за видеоклипа и заставането зад каузата е на режисьора и продуцент Красимира Дамянова.


Мнение на читателите

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителни полета са маркирани с *


Radio Millenium (128kbps AAC)

Current track
TITLE
ARTIST

Background