Слушай:

128 kbps

Current track

Title

Artist

Background

Петя Алекса и Монти чупят всяко клише с новата си песен и видео „Тирирам“

Written by on 10.09.2020

Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще ви разсмее и ще ви донесе ведро настроение, чуйте и вижте новата песен и видео на Petya Alexa & Monty – ТИРИРАМ. Ще видите Petya Alexa в няколко горещи роли, а Монти само в две, но толкова запомнящи се, че няма да ви се вярва какво виждате. С по-кратки включвания в клипа към ТИРИРАМ откриваме още две монахини, куче, котка и кукли Барби, които обаче не са особено щастливи. Има и торта, която провокира по собствен начин, както и кренвирши, които играят ключова роля във видеото. И още – много танци и усмивки.
„ТИРИРАМ“ е четвърти по ред сингъл с видео за хитовия дует. Цялостната комедийна концепция на видеото е дело на двамата изпълнители. В писането на музиката освен Petya Alexa и Монти се включват Светлин Къслев и известен DJ от Мозамбик. Текстът към парчето отново е дело отново на Монти и Petya Alexa. Монти е режисьор на видеото, а оператор е Георги Марков.
„Това е видеото, в което най – после мога да покажа моята забавна страна. Надявам се образите, които играя, да накарат хората да се усмихнат и да се забавляват“ – казва Монти. „Радвам се, че успяхме да направим видео и песен, които да разкрият какви сме с Монти в ежедневието ни. Ние и двамата сме доста игриви, обичаме да се шегуваме с всичко, което ни се случва. Такъв е нашият стил на живот и така се справяме с всичко – малко с насмешка. Дано хубавото настроение, което сме вложили в клипа, е заразително за всички.“ – допълва Petya Alexa.
Видеото наистина е пълно с изненади, не робува на никакви клишета и познати стереотипи, и е изключително забавно. Заслужава си да му хвърлите едно око.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *