Клара Мей представи видеоклипа към втория си сингъл „I Forgot“

Написано отна 28.03.2018

Певицата и текстописец от Швеция Клара Мей зададе обещаващ тон миналата година с емоционалния си дебютен сингъл “I’m Not Her”, и продължава пътя си нагоре с второто си парче “I Forgot”, което излезе миналия месец. Сега Клара пусна официалното видео към парчето, в което участва самата тя, разкривайки лични моменти пред камерата, вдъхновени от текста на песента.

Песента “I Forgot” е вдъхновена от онзи момент, в който видиш бившия си за пръв път от известно време. Когато си мислиш, че вече си го преодолял, но тогава всички чувства се връщат, и за момент изглежда, че никога не сте се разделяли. Но след това виждаш истинската му същност и осъзнаваш, че това е същият човек, когото си напуснал, но за минута просто си „забравил”.

 

След като прекарва години в учене на джаз пеене, пиано и писане на музика в малкото си градче Йевле в Швеция, Клара Мей привлича вниманието на важни продуценти като Дейвид Гета, Tiesto и Мартин Йенсен, като става съавтор за някои техни песни. След като е представена на норвежкото продуцентско дуо KREAM, Клара е включена в парчето им “Taped Up Heart”, което отбеляза 90 милиона слушания в света. Клара се фокусира върху това да пише за себе си, откривайки важността на текстовете си, които разказват истории.


Мнение на читателите

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителни полета са маркирани с *


Radio Millenium (32kbps AAC)

Radio Millenium (32kbps)

Current track
TITLE
ARTIST

Background