Слушай:

128 kbps

Current track

Title

Artist

Background

Звездата от бившата формация Destiny`s Child Michelle Williams се сгоди.

Written by on 23.04.2018

Michelle се запозна с Chad през март 2017 по време на спиритически сеанс в Аризона след изневяра от вече бившия й приятел.

Годеникът на певицата пастор Chad Johnson й е предложил още миналия месец, но двойката са решили да запазят новината в тайна.

„Бях в дупка“, спомня си певицата. “Имах нужда да отида някъде, където можех да получа надежда и обновяване – да се свържа с Бог.“

Тяхната връзка разцъфтява, но те забавят темпото и не се срещат няколко месеца.

„Прекарахме около три месеца без да се виждаме, комуникирайки само по телефон и фейсбук,“, добавя Johnson.

Двойката започва официално да се среща през юли 2017, като Michelle, която бе сгодена за непознат през 2004, се почувства най-после удобно да представи Chad на нейното семейство и приятели, включително и на певиците от бившата й банда Beyonce и Kelly Rowland.

“Дори не исках хората да знаят, че си говоря с Chad,“ казва тя. Исках да третирам връзката ми по-различно, тъй като всички мои предишни връзки се провалиха. Не исках да говоря за някаква връзка, която може би нямаше да отиде наникъде.“

Двойката планира скорощен годеж и планира сватба през лятото.

Новината за годежа на Michelle дойде само дни след като тя отново пя с бившите си колежки -Beyonce и Kelly на фестивала Coachella.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *